Kraften med NLP

Frigör Din Fulla Potential

Course Summary

Neuro-lingvistisk programmering (NLP) en metod för personlig utveckling och kommunikation

I denna arbetsbok kommer du att få möjlighet att ta tag i ett mål som du länge har önskat att uppnå. Men som du ännu inte kommit igång med eller inte har lyckats uppnå. Här kommer jag att hjälpa dig att ta nya steg framåt.  

Du kommer också att få möjlighet att fördjupa dig i olika NLP-strategier, vilket kommer att hjälpa dig att nå ditt mål snabbare. Vi kommer att utforska olika perspektiv, kunskapsområden och grundantaganden inom NLP.  

En av de vanligaste frågorna jag får är hur man kan släppa vardagsstressen och få mer energi. Svaren på den frågan kommer du att hitta i boken.  

För att du ska kunna dra nytta av boken behöver du ha med dig en penna och en vilja att faktiskt göra övningarna som jag kommer att presentera.
Tänk på att njuta av resan mot att uppnå ditt mål.

 "Det här är en bok som ger dig både verktyg och insikter som du bär med dig resten av livet. Vill du ge dig själv en gåva i personlig utveckling, då ska du välja Alexanders böcker och kurser."
Carina Svedenberg Widqvist

"Alexander Herold lär ut NLP på sitt egna unika sätt. Uppskattas av mig, då det hjälper mig att uppnå både mina personliga och professionella mål. Den här resan är verkligen ett äventyr - Ta chansen!"
Maarit Hurri

 "Boken ger dig en fantastisk möjlighet att få en inblick i kraften av NLP, vad det är och dess möjligheter. Jag känner mig rik efter att ha läst den och ser framemot att fördjupa mig mer i NLP. Kan verkligen rekommendera boken och Alexanders kurser." Erika

 "Lärorik, informativ, intressant och välgjord om något som alla har nytta och glädje av att lära sig. Rekomenderar den varmt!"
Ann-Charlotte

"Genom den här boken får du kunskap, verktyg och möjlighet att både förändra och stärka dig i livet på många sätt.  Rekommenderas varmt!" LindaMarie

Course Curriculum

Alexander Herold

Course Pricing

Online Workshop: Kraften med NLP

200 SEK

Buy Now

Kraften med NLP och en individuell NLP session

2000 SEK

  • En 60 min NLP session med Alexander Herold

Buy Now