Lilla Sanna Jagets Skola Sept. 2021

Ledarskap i Livet med de stora Ms

Översikt om uppläget

Nästa tillfälle:

September 2021

Kursen öppnar den 13e, Webinar den  20e, 22e, 24e, 26e, 27e kl 20:00-21:00. 
Avslut den 30e.

Vi kommer att prata om olika områden som förbättra ditt inre och yttre ledarskap och din grundförståelsen för ditt sanna jag.
De stora Ms: 
Mål, Milstolpar & Mission / Motivation & Mätbarhet / Mindset & Möten / Mindfullness & Meditation / Männsikor & Moral & Medvetenhet / Möjligheter & Money

Efter varje webinar kommer du få en utmaning som handlar om de stora Ms.
Du kan jobba med utmaningen ensam eller med andra i gruppen och publicera dina resultat i  FB gruppen som tillhör kursen.


Obs:
För dig med rätt motivation kostar kursen ingenting, om du kan vara med minst 4 av 5 kvällar kommer du få en coupon för Lilla Sanna Jagets Skola, och då går du kursen gratis och ha tillgång till alla webinar till den 30e.  

Vill du betala för Lilla Sanna Jagets Skola har du tillgång till webinarien även efter den 30e,  och skulle du sedan välja att gå vidare till huvudprogrammet Sanna Jagets Skolan kan du dra av de redan betalda 1500kr från kursavgiften till Sanna Jagets Skola.

AnnaCarin Englund

"Denna Lilla sanna jag skolan , kom till mig i bra tid. Jag behövde tona bort från det som distraherade mig från mig själv för att istället dyka djupare in i allt som är jag.  För att närma mig min egen urkälla och mitt sanna jag. För att se hur allt det som är jag utan mitt ego och för att se att det som påverkar mig utifrån … påverkar hela min existens genom felprogramneringar . Felprogrameringar som fjärmar mig från mig själv och min mission i livet! Som hindrat mig från att bli allt det min själ någonsin önskat…och längtat efter!  Alexander är en fantastiskt levande sprudlande passionerad kunnig läromästare som inspirerar genom att blanda sin kunskap med sina livshändelser , plockar ner det vi vanligtvis försvårar och kokar ned det till det enkla rena och genuina som blir kvar när vi går genom hjärtat oavsett det är i mötet med andra människor i arbetslivet , närmaste familj , vänner eller om det  är vårt kall/vår livsmission och hur vi väljer att hanterar livet i stort och smått.  Rekommenderar er denna inre resa med ledning av kapten Alexander vid rodret! /  ♥️🙏🏻  "

Cathrine

"Jag fick möjligheten att få delta på Alexanders "Lilla sanna jagets skola" under en veckas tid. I vanliga fall så kan jag känna att det är lite halvjobbigt att binda upp sig vid möten efter jobbtid, men dessa interaktiva webinar har jag sett fram emot under hela dagarna. Alexander är både rolig, lätt att lyssna på och kunnig.  Jag känner mig oändligt lycklig lottad som fick chansen att deltaga och min behållning av dessa kurstillfällen är stor! Jag tar med mig både nya insikter och lärdomar från detta.  Till er som funderar över om ni ska gå någon kurs med Alexander...till er kan jag bara säga: Sluta fundera och bara anmäl er! Det är värt det, Alexander är en fantastisk person som sitter inne på enormt mycket kunskap- och en del av den kan du få lära dig av honom!"

Lena Lillieström

"Hej Alexander! Jag tycker att det har varit en bra kurs med spännande insikter. Det var bra blandning mellan "föreläsning" och att vi fick flika in med frågor samt utmaningar att göra mellan föreläsningarna. Inget tog överhand. Jag tycker att den andliga biten är väldigt intressant och jag fick en del "aha-upplevelser" och nya sätt att se på saker. Jag blev även nyfiken på hypnos och hur det kan hjälpa till att släppa blockeringar. Tack så mycket för ditt engagemang och för inspirationen jag fått!"

Ann

"Att gå Lilla Sanna Jag -kursen för Alexander är det bästa som jag har gjort!! Jag råkade få syn på Alexander och hans förmågor via Facebook och ställde frågan om en fobi/dilemma som jag haft sedan barnsben. Gick den att försvinna? En session senare så var något som gnagt hos mig i nästan 60 år som bortblåst. Vilken fantastisk glädje!! Att sedan få möjlighet till att även gå kurs för Alexander kändes helt otroligt. Vad kunde han ge mer än det jag redan hade upplevt? Det blev helt ärligt rörigt i mitt huvud. Mycket ställdes på sin spets; detta känner jag igen, detta vet jag. Men vänta lite nu; inte ifrån det perspektivet och vad är det som händer? Och så klarnade det och jag är så tacksam!! Denna kurs var en ögonöppnare på så många sätt och Alexander har gåvan. Varmt varmt TACK Alexander!! Jag ser fram emot en fortsättning, för nu har jag kommit rätt. Nu ser jag!! Tacksam för att ha hittat Tilliten!! Tacksam för att ha hittat hem!!   🙏🏻💫❤️"

Marita Hedström

"Med stor entusiasm och smittande positivitet öppnar Alexander dörrar till vårt inre som kan vara svåra att nå själv. Han ifrågasätter gamla invanda tankemönster vilket gör plats för nya alternativa och djupare förhållningssätt. Detta gör han med en varm, coachande och ickedömande attityd. Jag rekommenderar Alexander till alla som vill påbörja en själslig utveckling, förändra på icke längre gynnande tankemönster och locka fram sitt sanna jag."

Sara

"Genom guidning av Alexander i kursen att hitta sitt sanna jag kände jag att jag inte behövde leta utanför mig själv längre på svaren till mitt sanna jag. Jag kan fråga mig själv. Jag behöver inte ha ett omständigt system eller rutiner jag inte är motiverad till utan kan fråga inåt. Mitt sanna jag vet svaret så att lära sig strukturen kring bl.a. motivation, mål, pengar har fått mig att ta ett stort steg framåt och det känns så naturligt sant för mig. "

Ramona

"Jag fick en del redskap om hur jag kan tänka och påminnelser som har slumrat. Jag blev mer stark i mig själv om hur jag vill skapa mitt liv. Jag kom närmare mitt sanna jag och bekräftelse på att det blir som det ska när mitt sanna jag vägleder mig i livet. Det jag tar med mig lite extra är att koppla motivation med målet och min mission.   Tack 🙏🏻  "

Carina

"En resa till självinsikt    
 Jag vill rekommendera Alexanders Lilla sanna jag skola. Den har gett mig nya tankar om ett djup som jag har inom mig och som jag vill utforska, för att finna mitt Sanna jag och vad som kan vara min livsmission. Genom webinarier, meditationer och intressanta diskussioner har jag fått möjligheten att påbörja en resa till självinsikt. En resa som jag inte tänker mig att den ska ta slut här utan jag vill fortsätta utbildningen genom att gå med i utbildningen " Sanna Jagets skola" . Det här är något av det häftigaste jag har varit med om och då är det bara början."

Alexander Herold

Värde utan Gåva Coupon är 1500kr

  • Lilla Sanna Jagets Skola
  • 1500 SEK

    Buy Now