Meditationer 2

Meditation or Group Hypnosis in swedish and english

Course Summary

Testimonial:
"För mig är det viktigt att en vägledd meditation är bra gjord, att handledaren har ”det” och att man mår bra under hela tiden.
Alexander lyckades inte bara vägleda meditationen så att den blev min egen utan även med humor få mig att vilja lyssna på den både en och två gånger efteråt. Jag rekommenderar verkligen alla att följa med på ett äventyr  i den mentala/mediala delen av vår värld, vägledd av Alexander på ett så proffsigt sätt.   Hälsningar Monika"

"Om meditation  och grupphypnos hos Herold Communication. Jag har prövat olika web.baserade program med meditation och hypnos. Vissa fastnar man för och vissa vill man inte återvända till. När det gäller att meditera tillsammans med Alexander, då har jag fått både en behaglig röst att lyssna till och en person som är kunnig i att guida mig till ett behagligt lugn. Han leder mig i meditationen och hypnosen att nå det djup som jag söker.
Jag kan verkligen rekommendera dig att meditera och vara med i hypnos sessioner med Herold Communication, jag har fått det jag sökte och jag kan lyssna på de olika avsnitten gång på gång, så skönt och så bra.
Carina Svedenberg Widqvist"

"Jag känner in mitt inre lugn när jag lyssnar på dina meditationer. Det ger mig ro i själen och jag får alltid svar på det jag grubblar eller funderar på om jag unnar mig en meditation.  Försökt flera gånger att lyssna klart på kvällsmeditationen utan att somna men inte lyckats vilket är det bästa betyget för mig som har svårt att sova.   Stort tack för dina underbara Meditationer Alexander.  
Sara"

"Alexander Herold når verkligen på djupet med sina meditationer och jag känner stort förtroende och tillit till allt vad Alexander gör. Jag kan varmt rekommendera er att anlita honom.
Eva-Lena"

"WOW! Din hypnosstund var magisk på riktigt. Jag kunde/kan känna en kärleksfull lycka i hela min kropp! Tack tack tack Alexander🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️"
Camilla


 

Course Curriculum

Course Pricing

  • Meditationer & en 60 min hypnosis session
  • 1800 SEK

    Buy Now

Alexander Herold