Sanna Jagets Skola 2023

Start: April. Ett coachprogram med fokus på andlig och personlig utveckling, mastermind, utbildning, gruppcoachning

Course Summary

 3 månder med fokus på andlig och personlig utveckling.

* Utbildning inom andlighet och personlig utveckling - ett webinar / vecka
NLP, EFT, Release, Coachning och mycket mer
Djupdyckning i andlighet, okult kunskap, attraktionslagen, själ, ande, motstånd, fri vilja, leva ur din sanning och mer
Bli mästare över:
Tankar
Vilja
Känsla

* Mastermind möten för gemenskap, service och framgång - en gång / månad

* Gruppcoachning & hypnos - en gång / månad

* Tema Boot Camps med olika ämnen och verktyg för ett framgångsrikt liv - en gång / månad

Starta alla 3 månader (men man kan hoppa in när som helst)
April - Juni
Juli - Sept
Okt - Dec

Course Curriculum

Alexander Herold

Testimonials

"Vill du få möjlighet att leva ditt bästa liv? SJS är som en godispåse fylld med mängder av god saker. Du får utveckla dig själv, nya andliga insikter, lära dig effektiva terapeutmetoder, och dessutom får du verktug för att starta egen verksamhet. Allt är mycket pedagogiskt upplagt, och serveras generöst med inspirerande övningar, en stor portion humor och varm gemenskap i gruppen. Rekommenderas varmt! / Maria"

"Det finns vissa händelser i livet som gör att jag inte får släppa taget. Att först gå Lilla Sanna jagets skola var en sådan händelse för mig. Att Alexander sedan erbjöd oss att få gå en fortsättning med Sanna jagets skola, är en möjlighet som är viktig i mitt liv. Jag får möjligheten att ställa rätt frågor till mig själv för att komma vidare med att hitta mitt Sanna jag. Att förhoppningsvis hitta min mission i livet. I den grupp som vi är har vi ett tillåtande klimat och det är mycket p ga av Alexanders avslappnade stil. Vi går djupare in i vårt inre, vi får verktyg att ta med oss. Genom Alexanders stora kunskap inom flera olika områden kommer vi själva att utvecklas, men vi kommer också kunna hjälpa andra vidare. Tveka inte, om du vill komma vidare i din egen personliga utveckling, hoppa på tåget till din egen Sanna jagets skola. / Carina"

"Sanna Jagets Skola är en trygg plats för att... ...utforska min inre känslovärld ...påminnas om min egen sanning ...experimentera med vad som är möjligt Samtidigt bygger vi verkliga relationer, förändrar våra mindset, lär oss tala ett språk som är sant för oss samt skapar projekt och verksamheter som utgår från mitt Sanna Jaget. Som ni redan känner till är Alexander en professionell hypnotisör, andlig vägledare och coach som vägleder, motiverar och förvirrar oss till att ta oss förbi mentala och emotionella blockeringar samt verkligen känna efter vad som är min sanning. Han frågar sig alltid - hur kan jag göra detta ännu bättre? Tillsammans är vi på en sann utvecklingsresa till oanade höjder. Känns detta sant för dig är du välkommen att följa med."

"Sanna Jagets Skola ger dig verktyg och insikter utifrån ett helhetsperspektiv som jag inte mött någon annan stans. Från det högsta andliga till det mest konkreta praktiska. Det är en resa som ger dig möjlighet att utvecklas i ditt inre och skapar resultat i det yttre - leva ditt bästa liv i kontakt med ditt Sanna Jag och ditt livssyfte. Allt med Alexanders härliga humor, starka engagemang och omtanke, samt med interaktion med alla härliga deltagare. Rekommenderas varmt!"

"Hitta den Sanna meninges med Livet och ditt varande."

"Att bli den du är ☀️"

"Sanna Jagets Skola tänder gnistan i ens inre längtan och skapar rum för passion, kreativitet och gemenskap där idéer får möjlighet att ta rot och utvecklas likt kosmos själv."

"Sanna Jagets skola ger insikter, skapar kunskaper inom såå många områden, användbara tekniker mm mm Fantastiskt!! 🙏❤🙏"

"Den viktigaste djupa inre resa jag gjort i mitt liv tillsammans med en fantastisk generös och kompetent Alexander och all support tillsammans med gruppmedlemmarna i en underbar varm kärleksfull gemenskap 🙏💚"

"Den magiska skolan där du får utforska dig själv i ditt Sanna Jag med värdefulla insikter genom en fantastisk, omtänksam och generös lärare som Alexander där han i de sanna flödet väver in med glädje sin kunskap, ger verktyg och framförallt all humor som ger oss goa skratt i den familjära gemenskap vi har bland oss som deltar. Detta ger mig så otroligt mycket och vill bara fortsätta som en för evigt skola ❤ Jag rekommenderar dig som läser de här att ge dig själv den här skolan som en gåva och investering i dig själv och ditt liv 💃🕺🙏"

"En möjlighet till att göra en livsresa in i ditt eget djup."

Course Pricing

 • SJS
 •  

  7500 SEK

   

  3 månader program inom personlig och andlig utveckling

  Buy Now
 • SJS med 3 hypnos sessioner
 •  

  12000 SEK

   

  3 månader program inom personlig och andlig utveckling

  Buy Now
 • SJS 3 delbetalningar
 • 3 payments of

  2500 SEK

  per month

  3 månader program inom personlig och andlig utveckling

  Buy Now
 • SJS med 3 hypnos sessioner 3 delbetalningar
 • 3 payments of

  4000 SEK

  per month

  3 månader program inom personlig och andlig utveckling

  Buy Now
 • SJS 6 delbetalningar
 • 6 payments of

  1250 SEK

  per month

  3 månader program inom personlig och andlig utveckling

  Buy Now
 • SJS med 3 hypnos sessioner 6 delbetalningar
 • 6 payments of

  2000 SEK

  per month

  3 månader program inom personlig och andlig utveckling

  Buy Now