Snus & rökavvänjning

Denna kurs använder hypnos och NLP-tekniker för att hjälpa dig att sluta röka eller snusa.

Vill du bli en icke-rökare eller icke-snusare men har svårt att ta steget?

Då kan vår kurs med hypnos och NLP-verktyg vara lösningen för dig.
Med en beprövad metod har vi hjälpt många att sluta, och nu har vi samlat de mest kraftfulla övningarna och mindset-verktygen samt hypnosupplevelserna för att fler ska kunna ta steget tillsammans.

Missa inte vårt webinar där vi fokuserar på just dig och din avvänjning.

 Investeringen är endast 1000kr.

Ta steget och bli en icke-rökare eller icke-snusare idag!

Kursen sträcker sig över en hel dag, med två sessioner som pågår från klockan 9-13 och 15-19.

Nästa gång: 27/5 2023

Course Summary

                                                                  

"Alexander helped me get rid of my full-time smoking since about 12 years back with hypnotherapy. With his professionalism and great understanding, he helped me to take the control back from the cigarettes. It was my first time trying hypnotherapy and Alexander walked me through every step prior to the sessions, ensuring me that I would be fully conscious during the whole time, and that we would be working in an extremely relaxed state of mind. I felt that I could be completely open and honest with him without any judgments. Thanks to him, I took the brave step of leaving the old me behind and I quit smoking over the course of two sessions, after 12 years! I really enjoyed working with Alexander and absolutely recommend you having a chat with him if you’re looking to get rid of a bad habit, phobias or just finding your way in life."

"Efter att jag nästan gett upp hoppet om att jag ska klara av att sluta röka så kom jag i kontakt med Alexander. Det hände något redan under första samtalet med Alexander. Hoppet om att det är möjligt att äntligen bli icke rökare, kom tillbaka.  Redan efter första sessionen av hypnoterapi kände jag att det är så enkelt att låta bli cigaretter. Något som var omöjligt för mig var nu plötsligt så enkelt och självklart. Det kändes underbart och riktigt glädjande. Längtade till den andra sessionen. Ganska skön känsla att sitta där, helt avslappnad i både kropp och tankar. Känns som att det ger även andra positiva effekter , inte bara hjälp att sluta röka. Det som förvånade mig mycket är att det finns inga abstinens besvär. Jag måste erkänna att jag var lite skeptiskt när jag först hörde det. Jag tänkte att abstinensbesvär hör väl till när man ska sluta röka. Men inte efter hypnoterapi.  Det är så himla underbart att känna den här friheten från nikotinberoende. Kan verkligen rekommendera hypnoterapi hos Alexander till alla som vill sluta röka."

"Det finns ingen som Alexander! Fantastisk hypnoterapi och underbar coaching. Han levererar! Jag rekommenderar Alexander det fullaste och ger högsta betyg och expertis"

"Hypnoterapi med Alexander och jag kan bara säga WOW!  Det var det häftigaste jag varit med om och känslan efteråt kändes som om jag svävade och att jag skulle kunna springa maraton .  Energin bara bubblade och det tog ett bra tag innan jag tänkte att vad var det som hände.  Kan även tillägga att jag inte lagt i en prilla sedan kl10,00 igår torsdag och nu är det fredan kl05,30 och fortfarande ingen prilla men det var inte för att jag skulle sluta snusa som vi gjorde detta så det blev en bonus för min del .  Tack, Alexander och ni som tvekar gör inte det."

"Alexander är mycket kunnig och vägleder på ett mjukt och tillitsfullt sätt genom hela hypnosen. Jag känner mig alltid trygg i hans sessioner och resultaten är över förväntan. Jag kan på det varmaste rekommendera Alexander!! Han förändrar liv!!!"
Course Curriculum

Alexander Herold

Course Pricing

 • Snus & rökavvänjning
 • 1000 SEK

   

  Buy Now
 • Snus & rökavvänjning inkl. individuell session
 • 2500 SEK

  Du kommer också att få en individuell hypnossession utöver kursen.

  Buy Now