Grundkurs i Coaching, NLP, Hypnos & EFT

Självledarskap med Coaching, NLP, Hypnos & EFT

Course Summary

Upptäck kraften i personlig utveckling med vår grundkurs i NLP, Hypnos, EFT och Coaching.

Vår grundkurs i NLP, Hypnos, EFT och Coaching är en omfattande resa mot personlig utveckling, och det bästa är att den är fullspäckad med kunskap och flexibilitet. Kursen är fördelad över 60 timmars inspelat material som du kan ta del av i din egen takt, vilket ger dig friheten att anpassa studietiden efter ditt schema.

För att ytterligare stödja din inlärning och skapa en fördjupad förståelse, har vi inkluderat pdf-filer som kompletterar det inspelade materialet. Dessa dokument fungerar som resurser och guider för att stödja dig genom kursens olika avsnitt.

För att skapa en ännu mer interaktiv upplevelse och möjliggöra för dig att ställa frågor och diskutera koncept direkt med kursledaren, ingår även två Zoom-möten. Dessa möten ger dig möjlighet att få personlig vägledning och skapa en starkare koppling till det inlärda materialet.

Under kursens gång kommer du att lära dig verktyg och tekniker för att hantera konflikter, sätta och nå mål samt förändra beteenden och övertygelser.  Kursen inkluderar en gedigen coachutbildning för att förbättra din kommunikation med andra och stödja deras personliga utveckling.  

En unik aspekt av vår kurs är den inkluderade hypnosutbildningen, där du lär dig att guida dig själv och andra till ett avslappnat tillstånd för att skapa fokus och för stresshantering. Kombinera NLP-verktyg med hypnosinduktioner för ännu kraftfullare resultat.  

Hela kursen är inspelad i en levande miljö med deltagare, vilket ger dig en verklig och praktisk upplevelse av NLP och hypnos. Detta är inte bara en inblick i vad NLP och hypnos kan åstadkomma, det är en försmak av de fantastiska förändringar du kan skapa i ditt eget liv och för dem du interagerar med.  

Deltagare berättar:

"Grundkursen är något av det bästa en kan göra, en försmak på NLP, Hypnos, EFT och Coaching. Det ger en bra grund att stå i vad gäller ens egen utveckling eller andras. Vare sig en siktar på en karriär eller självutveckling är det här kursen för alla."

"Att gå den här kursen för någon som är nyfiken på coachning, NLP och Hypnos är verkligen något jag varmt kan rekommendera. Alexander har en enorm kunskap som han frikostigt delar med sig av. Vi har fått mer kunskap i den här kursen än väntat och ett gediget material man kan skriva ut och spara, för att öva vidare på det vi lärt oss. Så är du nyfiken på NLP, coachning och Hypnos så missa inte denna grundkursen! Den har gett mig ny energi och en mer positiv inställning till livet."

"Att ha deltagit i denna kurs har utöver att jag fått lära mig tekniker för att hjälpa andra människor må bättre, har det även varit en djupdykning i mig själv och mina egna omedvetna processer och beteende. Jag har gått många olika kurser och läst många böcker om självutveckling men inte upplevt det så klart och tydligt som efter denna kurs.  Jag kan varmt rekommendera denna utbildning för dig som vill jobba med personlig utveckling eller bara vill komma närmare dig själv med större ödmjukhet och förståelse."

"En fantastisk lärorik kurs som får en att förstå sig själv på en djupare nivå. Jag tycker Alexander har mycket kloka åsikter. Det har varit lätt att förstå övningarna och vad Alexander vill förmedla. Väldigt fint kurs material."

"Genom rätta ord, teknik och enkelhet övervinner du hinder i livet. Jag har uppnått en förändrad kroppshållning och fått verktyg för att guida mig själv till mitt sanna jag, och därefter stödja andra. Jag kan varmt rekommendera Alexander. Tack!"

Course Curriculum

Alexander Herold

Alexander Herold, vår erfarna och engagerade kursledare, är en framstående expert inom områdena Coaching, NLP (Neuro-Linguistic Programming), Hypnos och EFT (Emotional Freedom Techniques). Med över 30 års erfarenhet inom personlig utveckling och en passion för att guida andra mot framgång, har Alexander etablerat sig som en respekterad utbildare och mentor.

Alexander är känd för sin djupa förståelse av mänskligt beteende och hur man skapar positiva förändringar på individuell och kollektiv nivå. Hans undervisningsstil är engagerande och praktisk, och han strävar alltid efter att göra avancerade koncept tillgängliga och användbara för alla deltagare.

Som kursledare för våra utbildningar delar Alexander inte bara teoretisk kunskap utan erbjuder också verktyg, tekniker och insikter som kan tillämpas i vardagen. Hans öppenhet och förmåga att skapa en stödjande och inspirerande lärandemiljö gör kursupplevelsen berikande och transformationell för varje deltagare.

Utöver att vara en skicklig utbildare är Alexander även verksam som coach och terapeut, vilket ger en djup praktisk förankring till hans undervisning. Hans dedikation till andlig vägledning och personlig utveckling gör honom till en unik och värdefull resurs för alla som strävar efter att växa och blomstra i olika områden av sina liv.

Course Pricing

 Vi använder en annan sida för betalning med Klarna. Vänligen kontakta mig på help@alexanderherold.se om du vill betala med Klarna.

Grundkurs

6000 SEK

  • Grundkurs

Buy Now

Grundkurs 6 Delbetalningar

6 payments of

1000 SEK

per month

Buy Now

Grundkurs 12 Delbetalningar

12 payments of

500 SEK

per month

Buy Now