NLP Practitioner Deluxe

Sveriges mest kompletta Coachutbildning

Sveriges mest kompletta Coach Utbildning
90 dagar och tillgång till allt även efter kursen

NÄSTA 2024:

Juli - September
&
Oktober - December

130+ deltagare under 2023-2024

Boka ett möte och få all info du vill ha
SMS: 0761131134

NLP Practitioner Certifikat
Ledarskap Certifikat Hypnos Diplom
EFT Diplom
Lag/etik-Diplom
 

Kursdeltagare:

"Varje föreläsning har varit ett rent nöje att delta på/lyssna in på. Det är så intressant, du är en så bra storyteller och samtidigt konkret och otroligt generös att dela med dig av din kompetens och erfarenheter.  Vill du vidareutvecklas, eller få en enorm skjuts i din egna personliga utveckling eller helt enkelt börja göra något helt annat så kan inte nog mycket rekommendera denna utbildning. Alexander Herold är en fantastisk lärare och det har varit så lärorikt, fascinerade, roligt och spännande att gå hans utbildning"

"Jag verkligen lovordar dels Alexander som lärare och terapeut inom hypnos, dels upplägget på utbildningen och allt material jag får tillgång till. Jag har återkommit och tittat på inspelade videos för att lära mig mer och repetera men har tagit ut material att arbeta med under mina hypnossessioner, som stöd. Jag gick tidigare hos Fredrik Praesto men lärde mig inte ens en tredje del av det som Alexander lärt mig. Känner mig trygg idag som terapeut och har fördjupat mig i NLP som hypnoterapi, jag vill påstå att jag är på väg att bli en riktigt duktig terapeut och det är framför allt Alexanders förtjänst. Lugn, förklarar och låter alla komma till tals och förstå."

"Den här kursen är livsomvälvande. Vare sig du önskar personlig utveckling eller har intentionen att jobba med klienter så får du ut massvis. Den personliga utvecklingen kommer på köpet då vi skickligt vägleds av Alexander i att se oss själva.  Alexander kalibrerar oss och följer, fångar upp när vi avviker från vår egna sanning. Ibland hjälper han oss vidare, ibland ger han oss verktygen att själva ta oss vidare. Den här kursen är helt enkelt fantastisk."

"Denna utbildning har varit otroligt kraftfull och har utvecklat mig som person på en nivå som inga andra kurser eller sessioner som jag har gått/tagit tidigare har gjort. Dessutom har jag fått mer förståelse för mig själv och människan som sådan. Det har varit tre oerhört transformerande månader – och kommer att fortsätta vara så. Kursen har definitivt förändrat mitt liv till det bättre på många plan, och jag rekommenderar alla att gå denna utbildning. Tänk vad världen skulle se annorlunda ut om alla hade dessa verktyg att ta till vid konflikter, såväl inom människor som mellan människor. Det är en hands-on-utbildning där du utvecklas och utbildas vareviga dag. Helt fantastiskt!"

"Jag har hittat tillbaka till min kreativitet, som handlar om att våga testa och utmana mig själv inom alla områden i mitt liv - det här är bara början på min resa och berättelse. Alexander har definitivt lyckats med din/sin intention!"

"Fantastisk kurs! Har gett mig många insikter om mig själv och personer runt omkring mig. Verktygen har hjälpt mig i min vardag på många sätt. Kommunicerar på ett bättre sätt när jag nu vet hur man kalibrerar. Ger kursen högsta betyg. Alexander är tydlig i sin kommunikation och en bra pedagog."

"Du Alexander är fantastisk! Du lär ut enkelt och snabbt och det är lätt att förstå dig! Du inspirerar till mer och mer nyfikenhet! Utbildningen har varit otroligt inspirerande och lärorik. Dessa månader har rusat förbi och jag är tacksam att jag valde att anta utmaningen. Med alla dessa nya verktyg ser jag fram emot alla framtida uppdrag, små som stora"

"Detta var absolut det bästa investeringen i personlig utveckling. Alexander har delat med sig och bjudit på sig själv, sina egna erfarenheter, kompetens och kunskaper. Det har öppnat upp en helt ny värld för mig som jag inte ens trodde var möjligt för ett halvt år sen. Har fått min självkänsla tillbaka, självförtroenden om att jag kan coacha samt kunnat se förändring i andra människors liv efter sessionen med de."

"Det har varit en helt fantastisk resa som har givit mig många klarheter. Den har verkligen öppnat upp ögonen på mig och lärt mig hur jag fungerar. Har gått och gjort flera kurser/events tidigare med andra men det har givit mig en massa frågetecken, Alexander har verkligen rätt ut flertalet av alla dessa frågetecknen jag hade sedan tidigare. Om du är intresserad av att utforska dig själv, coacha andra så är detta en kurs för dig. Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv och andra. Kursen har även givit mig ett stort momentum till att komma igång med min egen verksamhet. Vare sig om du vill hjälpa andra eller bara dig själv är denna kursen fantastisk. Ett stort tack till Alexander för att han håller denna kursen."

"Den här kursen gav mig så mycket mer än jag trodde. Jag var ju certifierad innan och har haft klienter men detta gav mer kunskap och verktyg än jag hade innan. Så glad att jag gick och fick så många exempel och nya vänner att öva med. Jag har redan rekommenderat till flera personer och kommer fortsätta att rekommendera"

Course Summary

Välkommen till Sveriges mest omfattande Coach- och Terapeututbildning hos Herold Communication – din väg till personlig och professionell utveckling!  

NLP Deluxe Utbildning – Det Ultimata Steget i Din Utveckling!  

Upplev en transformation genom 120 live webinar under 90 dagar, över 600 timmar inspelat material och ett gediget utbildningsinnehåll som sträcker sig över Coaching, NLP, Hypnos, Hypnoterapi, EFT, Ledarskap, Train the Trainer, och mycket mer.  

Varför välja vår utbildning?
1.Sveriges Mest Kompletta Coachutbildning: Vi strävar efter att erbjuda den mest heltäckande utbildningen som inkluderar inte bara NLP och Hypnos utan även en bredd av ämnen och verktyg som klassisk coachning, EFT, releasetekniker, Train the Trainer, och marknadsföringsstrategier – en verktygslåda för framgång i olika sammanhang.
2.Flexibel Onlineplattform: Vår kurs hålls online via Zoom, vilket ger dig friheten att delta var du än befinner dig. Missa aldrig ett värdefullt ögonblick, eftersom alla webbinarier spelas in för din bekvämlighet.
3.Intensivt Lärande med Boot Camp: Varje månad erbjuder vi en helg Boot Camp för en intensiv och fördjupad inlärningsupplevelse. Det är en möjlighet att samla kunskap, praktisera och växa tillsammans med andra deltagare.
4.Tillgång till Omfattande Material: Du kommer inte bara ha tillgång till över 100 webinar timmar  utan också över 600 timmar från tidigare kurser. Efter avslutad kurs fortsätter du att utforska ämnen och fördjupa dina kunskaper när det passar dig.
5.Livslång Åtkomst via Kursportal & App: Vi erbjuder livslång tillgång till kursportalen och appen även efter avslutad kurs. Studera och gå igenom materialet i din egen takt och i harmoni med ditt eget tempo och schema.

Målgrupp: Vår kurs är öppen för alla som är redo att växa och utforska nya möjligheter. Den passar både dem som söker personlig utveckling och de som vill använda kunskaperna professionellt. Certifiering: Du certifieras via INLPO (Internationell NLP Organisation) till NLP Practitioner efter genomfört certifieringstest och uppfyllda kriterier enligt internationell standard.

Här är några reflektioner från våra deltagare:
"Fantastisk kurs! Möjligheterna som öppnats upp inför framtiden är oändliga, och tillsammans skapar vi magi!"
"Alexander är inspirerande, positiv och lever som han lär. En fantastisk förebild och lärare som inspirerar mig enormt." "Tacksam över meditationerna i kursportalen som jag använder flera gånger i veckan för olika syften och olika resultat."
"Kursportalen är en fantastisk resursbank där jag går när jag vill och behöver, inklusive alla pdf-er och utskrifter som blivit ett arkiv med dokument om verktyg, metoder och vägledningar."
"Har hittat tillbaka till min kreativitet och vågar testa och utmana mig själv inom alla områden i mitt liv. Detta är bara början på min resa och berättelse." "Alexander har definitivt lyckats med sin intention!"

Vår NLP Deluxe Utbildning är utformad för en bred målgrupp och lockar deltagare från olika åldrar och yrkesbakgrunder.
Här är några exempel på de olika grupper av individer som har dragit nytta av och berikat vår utbildning:      
20-70 Åringar: Oavsett om du är i början av din karriär, mitt i livet eller njuter av pensionen, är vår utbildning öppen för alla åldrar. Vi har haft entusiastiska deltagare från 20 till 70 år, vilket skapar en unik och varierad inlärningsmiljö.      
Chefer och Projektledare: För ledare och projektledare erbjuder vår kurs inte bara en fördjupad förståelse för NLP utan också specialiserade verktyg för att förbättra ledarskapsfärdigheter och framgångsrikt driva projekt.      
HR-personal: För HR-professionella är vår utbildning en resurs för att förstå och hantera människor på ett effektivt sätt, med fokus på kommunikation, motivation och relationsbyggande.      
Coacher och Terapeuter: Många deltagare som redan är etablerade inom coaching och terapi har valt vår utbildning för att förstärka sina kunskaper och integrera kraftfulla NLP-tekniker i sitt arbete.      
Egna Företagare: För dem som har startat eget företag eller överväger att göra det, ger vår kurs inte bara verktyg för personlig utveckling utan också insikter i att bygga och driva en framgångsrik verksamhet.  

Denna breda spektrum av deltagare bidrar till en dynamisk och inkluderande lärandemiljö där olika perspektiv och erfarenheter berikar utbytet av kunskap och öppnar upp för kreativitet och förståelse. Oavsett din bakgrund eller mål med utbildningen är du välkommen att delta och bli en del av vår gemenskap av lärande och tillväxt!

Course Curriculum

Alexander Herold

Course Pricing

Vi använder en annan sida för betalning med Klarna. Vänligen kontakta mig på help@alexanderherold.se om du vill betala med Klarna.

NLP Practitioner Deluxe

36000 SEK

Buy Now

NLP Practitioner Deluxe 3 delbetalningar

3 payments of

12000 SEK

per month

Buy Now

NLP Practitioner Deluxe 6 delbetalningar

6 payments of

6000 SEK

per month

Buy Now

NLP Practitioner Deluxe 9 delbetalningar

9 payments of

4000 SEK

per month

Buy Now

NLP Practitioner Deluxe 12 delbetalningar

12 payments of

3000 SEK

per month

  • NLP Practitioner Deluxe 12 delbetalningar

Buy Now