NLP Practitioner Deluxe

Sveriges mest kompletta Coachutbildning

Sveriges mest kompletta Coach Utbildning
90 dagar och tillgång till allt även efter kursen

NÄSTA:
4e December - 27e Mars 2024
Sedan
April - Juni 2024

Boka ett möte och få all info du vill ha
SMS: 0761131134

NLP Practitioner Certifikat
Hypnos Diplom
EFT Diplom
Lagar/etik-Diplom
 och mycket mer

Course Summary

🌟 Sveriges mest kompletta coachutbildning! 🌟  

Vår kurs hålls online via Zoom, vilket ger dig flexibiliteten att delta var du än befinner dig.
 Du kan förvänta dig ca 1-2 inspirerande webbinarier varje vecka, och det bästa av allt är att alla webbinarier spelas in för att du aldrig ska behöva missa något värdefullt innehåll.  
För att ge dig en intensiv och fördjupad inlärningsupplevelse erbjuder vi även en helg Boot Camp varje månad.
Det är ett tillfälle att samla kunskap, praktisera och växa tillsammans med andra deltagare.  

Vi strävar efter att ge dig omfattande material för din personliga utveckling, och du kommer ha tillgång till ca 400 timmar material från tidigare kurser.
Det ger dig möjlighet att fortsätta utforska ämnen och fördjupa dina kunskaper även efter att kursen är avslutad.  

Och det blir ännu bättre! Du kommer även ha tillgång till vår Kursportal & Appen även efter avslutad kurs. Det innebär att du kan studera och gå igenom materialet i din egen takt, i harmoni med ditt eget tempo och schema.  

Vår kurs är öppen för alla och det är faktiskt en intressant balans mellan deltagare som är här för sin egen personliga utveckling och de som önskar använda dessa kunskaper i sitt yrke eller för att starta eget.
Vi välkomnar alla som är redo att växa och utforska nya möjligheter.  

Det som gör vår kurs unik är att den omfattar så mycket mer än bara NLP och Hypnos.
Vi erbjuder en bred palett av ämnen och verktyg för din inlärning och tillväxt.
Utöver NLP och Hypnos har du tillgång till en grundläggande utbildning i klassisk coachning, EFT (Emotional Freedom Techniques) och releasetekniker, Train the Trainer och marknadsföringsstrategier - och mycket mer!  Vi vill ge dig en holistisk och mångsidig utbildning som rustar dig för framgång på olika områden. Vårt mål är att ge dig en gedigen kunskapsbas och en verktygslåda som du kan använda i olika sammanhang och situationer.  

Så oavsett om du är intresserad av personlig utveckling eller vill utveckla dina färdigheter inom coaching och egen företagsamhet, kommer vår kurs att erbjuda dig en omfattande och givande resa.  

Häng med oss på denna fantastiska resa av lärande och personlig tillväxt!

Kontakta oss idag för mer information och anmälan.  
help@alexanderherold.se
eller skicka ett
SMS till 0761131134

✨ Välkommen till en transformative utbildning! ✨

Du certifieras via INLPO (Internationell NLP Organisation) till NLP Practitioner efter genomfört certifierings test och uppfyllda kriterier enligt internationell standard.

En deltagare berättar:
Kursen som helhet och Alexander:  
-Jag tycker att kursen är och har varit fantastisk! Möjligheterna som öppnats upp inför framtiden är oändliga och tillsammans skapar vi magi!
-Alexander/Du är så inspirerande, alltid positiv, har en sådan närvaro och möter alla deltagare där de är. Jag får upplevelsen av att du lever som du lär.
Du är en fantastisk förebild/lärare som inspirerar mig enormt, även att modellera, och jag hänvisar ofta till dig.  
Kursportalen:  
-Jag är så tacksam över meditationerna i kursportalen. Jag använder mig av dem flera gånger i veckan, i olika syften och får olika resultat.  
-Det finns så otroligt mycket material i kursportalen.  Det gäller även alla pdf-er som jag laddat ner från ett flertal kurser, skrivit ut och satt i pärm.
Med tiden har jag alltmer börjat se kursportalen som en fantastisk resursbank som jag går till när jag vill och behöver
inklusive pdf-filerna och utskrifterna som blivit ett arkiv med dokument om verktyg, metoder och vägledningar.
Jag fortsätter min lärprocess genom att lyssna på lektioner och använda kursportalen och ser med nyfikenhet fram emot nya aha-upplevelser.  
Egen reflektion och feedback som helhet:  
-Jag har hittat tillbaka till min kreativitet, som handlar om att våga testa och utmana mig själv inom alla områden i mitt liv
det här är bara början på min resa och berättelse.  
-Du/Alexander har definitivt lyckats med din/sin intention!

 "Verkligen fantastisk & givande  Sån otrolig inre utvecklande resa samtidigt få så fina vänner & kollegor i den här utbildningen Bästa investering jag gjort i mig själv "

"Bra sammansatt kurs, med gemensama genomgångar, men även grupparbeten där vi tränar på varandra, och därmed även få hjälp med våra personliga utmaningar. Kursen gör oss redo att ta steget ut att ta egna kunder. Tillgång till kursportalen där allt inspelat material ligger, samt dokument och annat som man kan tänkas behöva, när man vill sätta igång att jobba med detta."

"Kursportalen är helt fantastisk. Omfattande och gedigen, Alexander är både intressant och rolig i sina presentationer. Han får NLP att framstå som enkel och hans genuina engagemang och förmåga att göra det enkelt samt skapa en härlig och trevlig stämning i gruppen har betytt väldigt mycket för mig."

"Jag har hunnit öva med olika deltagare, samt kunder, klienter som du har skickat till mig. Mycket bra information, kunskap som jag har fått i NLP delen. Du har verkligen bjudit på dig själv med all erfarenhet som du besitter."

"Jag ger utbildningen 5 av 5. Utbildningen har varit utförlig, saklig och mycket grundlig. Jag har lärt mig massor med värdefulla verktyg och även fått ännu mer förståelse för vad NLP är och hur man kan använda det. Du har varit en informativ kursledare som besitter en mycket stor kunskap i ämnet och det märks att du vill dela med dig av den."

"Kursen har förändrat mitt sätt att tänka och har ett annat perspektiv till andra och mig själv. Har verkligen hittat det jag älskar att jobba med och jobba med mig själv. Alexander du har gjort dunder bra kurs och du ser verkligen alla för den dem är. Känner att du är så kunnig i allt du säger och har ett stort hjärta."

 "Jag tycker kursen har varit otroligt givande och bra. Eftersom jag är en person som behöver höra, se, läsa och skriva för att förstå och ta in saker jag ska lära mig har denna kurs varit underbar för mig då vi har fått lär oss många verktyg som Alexander förklarat med inlevelse, metaforer och utan krusiduller. Kursportalen är verkligen ett smörgåsbord och det är så bra att den finns då jag kan gå in och titta på det jag vill och om jag känner att jag behöver påminnelse om något. Alexander är en fantastisk kursledare då han är entusiastisk, positiv och använder hela sitt kroppsspråk under webinarerna."

"Jag tycker att det har varit en givande , spännande och intressant utbildning i NLP. Alexander förklarar och beskriver verktygen på ett lättsamt, roligt sätt. Det blir lätt att förstå och ta till sig.  Jag tycker också det har varit bra med mycket övning som på bootcamps.  Känner mig trygg med att nu kunna använda NLP och börja hjälpa andra via min coachning. Tack för en jättebra utbildning som har gett självförtroende, inspiration och glädje till att vilja fortsätta att utvecklas och känslan av att jag verkligen på enkla sätt kan hjälpa andra."

 "NLP utbildningen har givit mig en stor verktygslåda att använda med mina framtida klienter i deras önskan att göra förändringar, lösa problem och växa som människor."  

"Den här kursen kom väldigt lägligt för mig i och med att jag dragit i gång min verksamhet och jag har känt att jag skulle vilja ha fler verktyg till hjälp. Det får jag nu, en hel verktygslåda i och med den här kursen. En kunnig och erfaren kursledare som är generös att dela med sig, dessutom toppen att ha tillgång till kursportalen."

"Så fint att få lära sig på djupet i mitt sanna jag om mig själv ,som jag kan överföra  mina erfarenheter till mina klienter.  Alexander. Du är en stor människa i min karta och verklighet med dina historier,metaforer,kunskap rolig djup , Du gör hela kusren såååå intressant att jag sugs in i allt vad du säger och gör .  Det går ej att ta ut några specifika vertyg som jag älsar mestadels ,för allt är super bra att använda sig uttav . Du är stöttande i svåra uppgifter och tillåter alla komma till tals och om det blir tokigt så leder du in det till rätt spår."  

"Efter en betydelsefull hypnos session rensades neg. känslor. Detta gav mig intresse för mer utveckling. NLP Practioner utb. har gett mig helt nytt sätt att lösa problem. Rekommenderar varmt att ge sig själv denna resa till friare liv. Tack Alexander // Virpi"  

"När jag fick information om NLP Practitioner-kursen så kände jag starkt att det var något för mig. Jag har lärt mig se möjligheter och att kunna förstå hur jag på ett enkelt sätt kan bidra till och förbättra livskvaliten inte bara för mig själv utan även för andra. Jag rekommenderar varmt kursen. Tack Alexander!"

Course Curriculum

Alexander Herold

Course Pricing

 • NLP Practitioner Deluxe
 •  

  27000 SEK

   

   

  Buy Now
 • NLP Practitioner Deluxe 3 delbetalningar
 • 3 payments of

  9000 SEK

  per month

   

  Buy Now
 • NLP Practitioner Deluxe 6 delbetalningar
 • 6 payments of

  4500 SEK

  per month

   

  Buy Now
 • NLP Practitioner Deluxe 9 delbetalningar
 • 9 payments of

  3000 SEK

  per month

   

  Buy Now
 • NLP Practitioner Deluxe 12 delbetalningar
 • 12 payments of

  2300 SEK

  per month

  NLP Practitioner Deluxe 12 delbetalningar

  Buy Now